Övriga tjänster

Ett stort utbud av kvalitativa byggtjänster

Vi erbjuder även ett stort antal bygg- och renoveringstjänster utöver måleri Lidingö och hela Storstockholm. Vårt breda nätverk av samarbetspartners och underleverantörer ger oss möjligheten att erbjuda det mesta som finns inom branschen. Badrum, kök, våtrum – vi kan hjälpa dig att fräscha upp alla utrymmen i din bostad eller lokal.

Totalentreprenad

Med stor hjälp av duktiga samarbetspartners inom hantverksbranschen kan vi erbjuda kompetenta renoveringar i form av totalentreprenad. Vi står då för det övergripande ansvaret för hela arbetet. Har du några undringar eller önskemål så är det oss du ska vända dig till. Vi finns där för dig under hela totalentreprenaden.

tak

Tak

Vi har stor expertis även när det gäller takjobb som takläggning, nyproduktion, underhåll och service. Vi har utbildad och erfaren personal som kan hjälpa dig genom hela processen när du är i behov av ett nytt eller renoverat tak. Ett tåligt och snyggt tak är ett beprövat sätt att höja värde på huset!

Golv

Vi kan också hjälpa dig med allt inom vård och läggning av golv. Vi lägger parkett- och linoleumgolv, Vi kan slipa eller putsa ditt gamla golv så att det återfår sin forna glans. Med en professionell behandling så kan ditt golv hålla i många år framöver.

lägger golv

Areamätning

Är du säker på att du vet hur stort ditt hus, din lägenhet eller fastighet är? Förr så använde man tekniker som inte var helt pålitliga och mycket annat kan ha hänt med fastigheten sedan dess yta mättes senast. Med hjälp av vår kompetenta areamätning så kan du få veta den riktiga storleken och därmed kanske också tjäna en slant.

Vi erbjuder dessutom fastighetsförädling och energiteknik, där det bland annat ingår OVK-besiktning.

Vi målar och renoverar för både privatpersoner och företag!