Om oss

Välrenommerat företag inom bygg och hantverk

Vi är ett företag inom bygg- och installation som har skaffat oss en bred kundkrets och gott anseende genom att utföra arbeten inom en rad olika hantverksområden. Våra breda stab av hantverkare fyller alla en viktig funktion i vår ambitiösa strävan efter att tillhandahålla hetäckande tjänster, däribland totalentreprenader där vi tar ansvaret för hela processen.

Våra målare och andra hantverkare har stor erfarenhet och kan det som behövs för att utföra kvalitativa arbeten.

Kvalitet och långsiktighet är våra grundstenar

Kvalitet och långsiktighet är de två grundstenar som får oss att sticka ut i mängden. Vi vet att det går att mäta effektivitet och prisvärdhet i annat än i ekonomiska termer. Det kan handla om att vi ser till att avsätta tillräckligt med tid och resurser för att göra det absolut bästa jobbet utefter de existerande förutsättningarna. På så sätt skapar vi långsiktiga resultat som i slutändan leder till att både du som kund och vi som företag tjänar på det. Prisvärdhet är helt enkelt viktigare än att alltid ha det lägsta priset, helt enkelt.

Företaget är momsregistrerat, har F-skattsedel, är ansvarsförsäkrade och vi lämnar även kvalitetsgaranti på utfört arbete.

Vi målar och renoverar för både privatpersoner och företag!